Led verlichting voor een terrein

Led verlichting voor een terrein

Hangt er op dit moment nog traditionele verlichting op uw buitenterrein? Of is de verouderde ledverlichting duidelijk toe aan vernieuwing? Als totaalleverancier helpt Condarmatic graag met een geheel vrijblijvend advies wat betreft led verlichting voor een terrein. Hierbij het gehele licht(renovatie)project van a tot z geregeld. Oftewel het opstellen van een advies inclusief professioneel lichtplan, het leveren van de armaturen en het volledig monteren hiervan.

Led terreinverlichting

De led terreinverlichting van Condarmatic is geschikt voor ieder type terrein. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bedrijventerreinen zoals, havengebieden, terminals, distributieparken, parkeerterreinen, laaddocks, parken, lanen en andere buiten terreinen. De led armaturen dienen van een degelijke kwaliteit te zijn met een lange levensduur aangezien terreinverlichting vaak heel wat uren per dag brandt. Het perfecte armatuur hiervoor is onze Tetra-XS welke speciaal is ontworpen voor het verlichten van grote oppervlakken. Met dit armatuur zijn er meerdere lichtbundels beschikbaar waardoor één armatuur zowel een verstraal functie als breedstraal functie vervult. Het armatuur is leverbaar in verschillende uitvoeringen en kan worden afgestemd op specifieke toepassingen.

Voordelen van led verlichting

Led verlichting op je terrein installeren is uiteraard zeer aan te bevelen. Led verlichting is namelijk een stuk zuiniger dan traditionele verlichting en heeft een langere levensduur. Wij zorgen ervoor dat overal op uw terrein een goede lichtopbrengst aanwezig is en dat het buitenterrein te allen tijde veilig kan worden gebruikt? Personeel niet in schaduwen staan te werken en mensen op het terrein niet verblind worden door verkeerd gepositioneerde verlichting? Vraag dan een geheel vrijblijvend advies op maat op bij Condarmatic.

Armaturen direct bestellen

Heeft u al voor ogen welk type armatuur u nodig heeft? Maar twijfelt u wellicht nog over het wattage? Condarmatic denkt graag met u mee en geeft graag een stukje advies. Daarnaast zijn er ook diverse projecten welke als referentie en als voorbeeld kunnen dienen. Bij Condarmatic is het namelijk ook mogelijk om enkel de armaturen te bestellen welke u, na levering, zelf monteert.

Op zoek naar led verlichting voor je terrein?

Neem contact met ons op. Condarmatic werkt graag een lichtplan en advies voor u uit.