OVER ONS

DE OORSPRONG

Condarmatic B.V. is in 1999 opgericht door John van der Kuijp. Oorspronkelijk als bedrijf in de apparaten- en machinebouw. Gemotiveerd door het rond 2002 ontstane gedachtegoed “green thinking”, is John in begin 2004 gestart met experimenteren met lichtgevende diodes onder de naam Condarmatic Innovations. Condarmatic was hiermee één van eerste bedrijven in Nederland dat diodes ontwikkelde voor verlichtingsdoeleinden. Zo was Condarmatic ook het eerste bedrijf dat led buizen op de markt bracht met een hogere lichtopbrengst dan de conventionele fluorescentie (tl) buizen.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in led applicaties voor de industriële sector in de breedste zin. We volgen de led ontwikkelingen op de voet en passen in onze armaturen de nieuwste innovaties toe. De focus van ons bedrijf ligt op het leveren van louter hoogwaardige kwaliteit waarbij onze jarenlange ervaring de basis vormt.

ONZE ERVARING

Productontwikkeling - 17 jaar
Lichtplan engineering - 15 jaar
Energiebesparingsberekeningen - 15 jaar
Werkvoorbereiding - 42 jaar
Projectmanagement - 6 jaar

Om haar klanten nog beter te ondersteunen bij lichtrenovatie- en nieuwbouw projecten is in 2019 de divisie Condarmatic Lighting Projects opgericht. Gespecialiseerd in het adviseren, ondersteunen en pragmatisch begeleiden van verlichtingsprojecten voor bedrijven, scholen en verenigingen. Met deze ondersteuning wordt een kwaliteitswaarborging geboden op de aankoop, installatie en onderhoud van energiebesparende turnkey verlichtingsprojecten.

Zo levert Condarmatic meer dan alleen led verlichting, Condarmatic levert maatwerk verlichtingsoplossingen!

John van der Kuijp

John van der Kuijp

CONDARMATIC INNOVATIONS

+31 (0)6 218 75 488
info@condarmatic.com

“Het onderscheid is te vinden in kwaliteit en service met een natuurlijke betrokkenheid in alles waarvoor je een beloning ontvangt”, aldus John van der Kuijp.

Met de insteek “we doen het goed of anders niet” ligt de focus op het leveren van louter hoogwaardige kwaliteitsproducten. Ik help u graag verder met productaanvragen, technische vraagstukken, productontwikkeling, energie- besparingsberekeningen en advisering.

Sebastian van der Kuijp

Sebastian van der Kuijp

CONDARMATIC LIGHTING PROJECTS

+31 (0)6 137 37 060
projects@condarmatic.com

“Met de focus op service en projectmanagement begeleid ik u met een prettige communicatie naar een energiebesparende verlichtingsoplossing”

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw licht(renovatie)project? Ik help u graag verder met projectaanvragen, onsite werkopnames, lichtplannen, advies, projectleveringen en voor het uitbesteden van alle coördinerende werkzaamheden, zodat u tijdens het licht(renovatie)project kunt blijven focussen op uw corebusiness.

ONZE WERKWIJZE

ANALYSE HUIDIGE SITUATIE

Een licht(renovatie)project start met het analyseren van de huidige situatie. We verzamelen de gegevens die nodig zijn voor het opstellen van lichtberekening en het berekenen van de energiebesparing. Dit kan door middel van een onsite werkopname of de informatie die u ons aanlevert. Ook uw specifieke wensen en voorkeuren worden nauwkeurig opgenomen.

PROJECTVOORBEREIDING

De voorbereidingen worden getroffen voor de realisatie van het project. Led armaturen en installatiemateriaal worden geprefabriceerd en acties worden uitgezet zodat de levering van (hulp)materieel en diensten in elkaar overlopen. Wanneer uw huisinstallateur of technische dienst de installatie uitvoert, wordt de maatwerk voorbereiding daarop afgestemd.

RELUX LICHT- & ENERGIEBESPARINGSBEREKENING

Met de input van de analyse en uw wensen, wordt met een lichtberekening de meest efficiënte en voordeligste inzet van led armaturen bepaald conform de NEN normering geldig voor uw werkgebied. Vervolgens wordt de energiebesparing berekend met inzet van de led armaturen.

COMMUNICATIE PROJECTPLANNING

Leveringen en werkzaamheden worden naadloos op elkaar afgestemd en opgenomen in de projectplanning. De projectplanning wordt met u gedeeld en via tussentijdse contactmomenten zorgen we ervoor dat u te allen tijde een goed inzicht heeft in uw project.

ADVIES & VOORSTEL

Op basis van de lichtberekening, energiebesparingsberekening en de werkzaamheden die u wilt uitbesteden, ontvangt u van ons een vrijblijvend advies en een aantrekkelijk voorstel.

AFLEVERING & MONTAGE

Condarmatic levert de led armaturen en led installatiematerialen, afgestemd op de installatiefase van het project. Wenst u ook de montage uit te besteden door Condarmatic? Dan verzorgt Condarmatic de volledige montage tegen een voordelige prijsstelling. U bent dan verzekerd van een compleet ontzorgd licht(renovatie)project.