OVER ONS

De oorsprong

Condarmatic B.V. is in 1999 opgericht door John van der Kuijp. Oorspronkelijk als bedrijf in de apparaten- en machinebouw. Gemotiveerd door het rond 2002 ontstane gedachtegoed “green thinking”, is John in begin 2004 gestart met experimenteren met lichtgevende diodes onder de naam Condarmatic Innovations. Condarmatic was hiermee één van eerste bedrijven in Nederland dat diodes ontwikkelde voor verlichtingsdoeleinden. Zo was Condarmatic ook het eerste bedrijf dat led buizen in Nederland op de markt bracht met een hogere lichtopbrengst dan de conventionele fluorescentie (tl) buizen.

Groothandel in industriële led verlichting

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in led verlichting voor de industriële sector in de breedste zin. We volgen de led ontwikkelingen op de voet en passen in onze armaturen de modernste technieken en innovaties toe. De focus van ons bedrijf ligt op het leveren van gedegen advies, lichtplannen, lichtberekeningen en louter hoogwaardige kwaliteit verlichtingsproducten, waarbij onze jarenlange ervaring de basis vormt.

DIENSTENPAKKET

GROOTHANDEL IN INDUSTRÏELE LED VERLICHTING
ADVIES INCL. RELUX LICHTBEREKENINGEN EN VISUALISATIES
MAATWERK ARMATUREN EN INSTALLATIE VOORBEREIDING
MONTEREN VAN LED VERLICHTING OP LOCATIE
INTERMEDIAIR VOOR SUBSIDIE / EIA AANVRAGEN

Verlichtingsprojecten van A tot Z

Binnen het bedrijf is de divisie Condarmatic Lighting Projects gespecialiseerd in het verzorgen van complete verlichtingsprojecten van A tot Z. Voor zowel nieuwbouw verlichtingsprojecten als licht vervangingsprojecten in bestaande bouw worden maatwerk totaaloplossingen geboden. Condarmatic Lighting Projects voorziet in advisering, lichtplannen, lichtberekeningen, levering van armaturen tot en met de on-site montagewerkzaamheden van de verlichting voor zowel eindgebruikers als de installateur. Een totaalconcept waarbij op de meest voordelige wijze een verlichtingsproject van A tot Z wordt gerealiseerd. Met deze ondersteuning wordt een kwaliteitswaarborging geboden op de aankoop, installatie en onderhoud van energiebesparende verlichtingsprojecten.

Zo levert Condarmatic meer dan alleen led verlichting, Condarmatic levert maatwerk verlichtingsoplossingen!

John van der Kuijp - Condarmatic B.V.

John van der Kuijp

CONDARMATIC INNOVATIONS

+31 (0)6 218 75 488
info@condarmatic.com

Met de insteek “we doen het goed of anders niet” ligt de focus op het leveren van louter hoogwaardige kwaliteitsproducten. Ik help u graag verder met productaanvragen, technische vraagstukken, productontwikkeling, energiebesparings- berekeningen en advisering.

Sebastian van der Kuijp - Condarmatic Lighting Projects

Sebastian van der Kuijp

CONDARMATIC LIGHTING PROJECTS

+31 (0)6 137 37 060
projects@condarmatic.com

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw verlichtingsproject? Ik help u graag verder met projectaanvragen, onsite werkopnames, lichtberekeningen, advies, projectleveringen, en montagewerkzaamheden zodat u tijdens het verlichtingsproject kunt blijven focussen op uw corebusiness.

WERKWIJZE VERLICHTINGSPROJECTEN

1. ANALYSE HUIDIGE SITUATIE

Een verlichtingsproject start met het analyseren van de huidige situatie. We verzamelen de gegevens die nodig zijn voor het opstellen van een lichtberekening en energiebesparingsberekening. Dit kan door middel van een on-site werkopname of de informatie die u ons aanlevert. Ook uw specifieke wensen en voorkeuren worden nauwkeurig opgenomen.

2. RELUX LICHT- & ENERGIEBESPARINGSBEREKENING

Met de input van de analyse en uw wensen, wordt met een lichtberekening de meest efficiënte en voordeligste inzet van led armaturen bepaald conform de NEN normering geldig voor uw werkgebied. Vervolgens wordt de energiebesparing berekend met inzet van de led armaturen.

3. ADVIES & VOORSTEL

Op basis van de lichtberekening, energiebesparingsberekening en de werkzaamheden die u wilt uitbesteden, ontvangt u van ons een vrijblijvend advies en een aantrekkelijk voorstel.

4. PROJECTVOORBEREIDING

De voorbereidingen worden getroffen voor de realisatie van het project. Led armaturen en installatiemateriaal worden geprefabriceerd en acties worden uitgezet zodat de levering van (hulp)materieel en diensten in elkaar overlopen. Wanneer uw huisinstallateur of technische dienst de installatie uitvoert, wordt de maatwerk voorbereiding daarop afgestemd.

5. AANVRAAG SUBSIDIE / EIA

Condarmatic verzorgt kosteloos de aanvraag van de Energie-Investeringsaftrek (EIA) of subsidie bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Hierdoor profiteert u van extra financiële voordelen zonder de administratieve rompslomp.

6. AFLEVERING & MONTAGE

Condarmatic levert de led armaturen en led installatiematerialen, afgestemd op de installatiefase van het project. Wenst u ook de montage uit te besteden door Condarmatic? Dan verzorgt Condarmatic de volledige montage tegen een voordelige prijsstelling.