Totaalleverancier op het gebied van led verlichting

Totaalleverancier van led verlichting

Condarmatic is een totaalleverancier van led verlichting. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in industriële led verlichting. Met de huidige collectie led armaturen en een uitgebreid dienstenpakket is er voor elk verlichtingsvraagstuk een passende en energiebesparende oplossing.

Wij zijn werkzaam in vele sectoren en kunnen advies op maat uitbrengen voor bijvoorbeeld bedrijfshalverlichting, magazijnverlichting of kantoorverlichting. Daarnaast heeft Condarmatic een uitgebreid assortiment voor onder andere buitenterreinverlichting, sportveldverlichting en scheepvaartverlichting inclusief ATEX led armaturen.

Condarmatic heeft de expertises in huis om het gehele project van a tot z, dat wil zeggen van advies tot montage, uit handen te nemen. Dit geldt voor zowel voor lichtrenovatie- als nieuwbouwprojecten.

 • Het leveren van uitsluitend hoog kwaliteit led armaturen

  • Condarmatic levert led armaturen met een afname van enkele stuks tot grootschalige projectafnames. Wij hebben een zeer gunstige positie in de keten en hierdoor wordt er een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding gegarandeerd.
 • Lichtplannen conform de NEN-EN normen & energiebesparingsberekeningen

  • Met een professioneel lichtplan op maat berekent Condarmatic de meest efficiënte en voordeligste plaatsing van led armaturen voor uw indoor-en/of outdoor toepassing. Dit doet Condarmatic altijd conform de geldende NEN-EN normering. Deze normering garandeert dat er een voldoende lichtopbrengst wordt gerealiseerd voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden. Vervolgens maken wij een berekening van de energiebesparing welke een duidelijk inzicht geeft in de terugverdientijd van de investeringen. De gemiddelde terugverdientijd van de led armaturen van Condarmatic bedraagt 1 tot 3 jaar.
 • Helder en pragmatisch advies

  • Op basis van het lichtplan, de energiebesparingsberekeningen en de aard van de werkzaamheden voorzien wij u vrijblijvend van een helder en pragmatisch advies en een aantrekkelijk voorstel.
 • Maatwerk installatie voorbereiding

  • Condarmatic kan u voorzien in een compleet pakket aan led installatiematerialen die worden voorbereid op de installatie. Uw technische dienst of huisinstallateur kan zo eenvoudig zelf de installatie uitvoeren.
 • Montagewerkzaamheden

  • Is er in uw bedrijf geen technische dienst of huis-installateur aanwezig? Dan kan Condarmatic ook de gehele montage van de led armaturen en/of lichtlijnen uitvoeren tegen een voordelige prijs. Hierbij passen wij ons aan aan de werkzaamheden en bedrijfsprocessen zodat het werk in het bedrijf niet onderbroken hoeft te worden. Hiermee is uw totale licht(renovatie)project in handen van één betrouwbaar bedrijf en zullen alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten.
 • Turnkey projectcoördinatie

  • Condarmatic coördineert en organiseert alle benodigde voorbereidings- en uitvoeringswerkzaamheden werkzaamheden die u graag wilt uitbesteden. Hierdoor leveren wij het licht(renovatie)project turnkey aan u op. Indien het is gewenst kan een projectmanager het project op locatie coördineren. Daardoor wordt uw personeel niet belast met bijkomende coördinerende werkzaamheden. De on-site projectmanager draagt zorg voor de realisatie van het project binnen de planning en het budget.

Op zoek naar een totaalleverancier voor led verlichting?
Neem dan contact met ons op.