Professioneel lichtplan

Professioneel lichtplan

Op zoek naar nieuwe verlichting voor uw bedrijfshal, terrein, magazijn of kantoor? Maar heeft u geen idee waar te beginnen? Condarmatic neemt dit proces graag uit handen. Een licht(renovatie)project start bij ons altijd met een analyse van de huidige situatie. Alle gegevens die benodigd zijn voor het opstellen van een professioneel lichtplan en het berekenen van de energiebesparing worden verzameld. Hierin nemen wij uw eventuele, specifieke voorkeuren nauwkeurig op.

Efficiënte en voordeligste inzet van led armaturen

Nadat Condarmatic op de hoogte is van de huidige situatie en uw wensen wordt er een lichtplan op maat gemaakt waarin de meest efficiënte en voordeligste inzet van led armaturen wordt bepaald. Dit wordt gedaan met professionele software waarin de ruimte of het terrein dat verlicht dient te worden perfect in kaart wordt gebracht. Tijdens het tekenen van de nieuwe, gewenste situatie wordt onder andere gekeken naar de benodigde hoeveelheid lux voor een optimale verlichting en een goede verdeling van de verlichting zonder last te hebben van bijvoorbeeld teveel schaduwwerking. Zodra de meest ideale situatie is geschetst wordt de energiebesparing berekend met de inzet van de, in het lichtadvies, berekende led armaturen. Het professioneel lichtplan, als de energiebesparingsberekening en de eventuele werkzaamheden die u wilt uitbesteden wordt verwerkt in een vrijblijvend advies en een aantrekkelijk voorstel.

Bekijk onzeOver Ons‘ pagina om het vervolg van onze werkwijze tijdens de realisatie van het project te lezen.

Lichtplan op maat

Elke situatie vraagt om een andere benadering en daarom is een lichtplan van Condarmatic altijd volledig op maat. Of het nu gaat om magazijnverlichting, kantoorverlichting, terreinverlichting of bedrijfshalverlichting. Of wellicht om de verlichting van openbare ruimtes of een sportveld of sporthal. Met de jarenlange ervaring van Condarmatic kunt u vertrouwen op een professioneel en deskundig verlichtingsadvies.

Een lichtplan van Condarmatic voldoet altijd aan de norm NEN-EN12464-1.

Professioneel lichtplan

Wilt u graag een vrijblijvend advies van Condarmatic ontvangen?
Neem dan contact met ons op.