Wall Washer led gevelverlichting

Wall Washer led gevelverlichting

Condarmatic heeft voor Dingemans Elementenbouw het lichtplan, Wall Washer led gevelverlichting, materialen en montage verzorgd voor de vestiging in Kaatsheuvel.

Klant: Dingemans Elementenbouw B.V. te Kaatsheuvel

Sector: Objecten

Toegepaste producten en diensten:

  • Wall Washer led armatuur – 4000K

  • Montageprofiel – Gecoat in de RAL kleur naar wens van de opdrachtgever

  • Led installatiemateriaal
  • Lichtplan
  • Montage op locatie

Dingemans Elementenbouw B.V. is gespecialiseerd in het produceren van C en U profielen voor niet dragende constructies in wanden en plafonds.

De wens was om op een stijlvolle manier de gevel van de bedrijfspanden en een deel van de parkeerplaatsen te verlichten zonder dat de led armaturen zichtbaar zouden zijn. Schijnwerpers en houders van schijnwerpers waren hierdoor niet gewenst.

Condarmatic heeft het voorstel voor Wall Washer led gevelverlichting uitgewerkt in een lichtplanberekening en een visualisatie opgesteld. Om ook de aaneengesloten Wall Washer led gevelverlichting onzichtbaar weg te werken is er een, in RAL kleur gecoat, afwerkprofiel gemonteerd tegen de gevel, waarin de armaturen zijn geplaatst. Hierdoor zijn de led armaturen overdag niet zichtbaar en wordt er een stijlvol en elegant geheel gerealiseerd.

Naast het verlichtingsadvies en levering van de led verlichting heeft Condarmatic de benodigde installatiematerialen geleverd en de montage op locatie uitgevoerd.

We wensen Dingemans Elementenbouw B.V. en haar klanten veel plezier met dit fraaie aanzicht!

Toegepaste producten

Wall Washer LED

Afwerkprofiel led gevelverlichting

LED Installatiemateriaal

Benieuwd wat Condarmatic kan betekenen voor uw bedrijfspand?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!