Led werkplaatsverlichting

Voor Thiekon Constructie B.V. heeft Condarmatic het lichtplan, led werkplaatsverlichting en de installatiematerialen voor de werkplaats in Rijen verzorgd.

Klant: Thiekon Constructie B.V. te Rijen

Sector: Productie en Logistiek 

Toegepaste producten en diensten:

  • Sani-Bay IP65 HACCP – 100 Watt – 4000K

  • LED installatiemateriaal

  • Lichtplan

  • Advies

Thiekon Constructie B.V. is gespecialiseerd in het fabriceren en staalconstructies en het conserveren van staal. Voor de werkplaatsen in Rijen was Thiekon op zoek naar led armaturen ter vervanging van de oude tl-armaturen.

Condarmatic heeft op locatie een werkopname en inventarisatie uitgevoerd en met behulp van de verkregen informatie en wensen is er een lichtplan opgesteld. Condarmatic heeft de Sani-Bay IP65 HACCP led armaturen inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. De technische dienst van het bedrijf kon zo op een eenvoudige wijze zelf de installatie uitvoeren. De geleverde Sani-Bay armaturen hebben een hoge lichtopbrengst, zijn bestand tegen zeer stoffige omgevingen, zijn energiezuinig en hebben een lichtspreiding van 180°. Hierdoor zijn ca. 50% minder armaturen benodigd en is er een lichtsterkte op de vloer, conform de NEN-normering, waardoor alle werkzaamheden veilig en verantwoord uitgevoerd kunnen worden.

Toegepaste producten

Sani-Bay IP65 HACCP

LED installatiemateriaal

Benieuwd wat Condarmatic kan betekenen voor uw werkplaats?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!