Led terreinverlichting

Condarmatic heeft voor Offshore Ruijtenberg B.V. led terreinverlichting geleverd waardoor de vakmensen van de scheepswerf in de vroege ochtend niet meer in het donker hoeven te starten. 

Klant: Offshore Ruijtenberg B.V.

Sector: Marine & Offshore

Toegepaste producten en diensten:

  • Tetra-XS led terreinverlichting – 60 Watt – 5000K

  • Led Installatiemateriaal
  • Advies

Voor Offshore Ruijtenberg B.V., gespecialiseerd in nieuwbouw en reparatie van vaartuigen, heeft Condarmatic Tetra-XS led terreinverlichting geleverd.

Wanneer de vakmensen van deze scheepswerf in de vroege ochtend starten met hun werkzaamheden, moesten zij beginnen in het donker omdat hun huidige conventionele 1000 Watt breedstralers niet meer voldeden. Zij zochten naar professionele verlichting die zij op een mobiele paal konden monteren. Deze palen hijsen ze vervolgens per hijskraan in- en uit het ruim van een schip of andere werkplek.

De keuze van de klant is gevallen op de Tetra-XS armaturen met 60 Watt led-modules en RVS montagebeugels, welke ruim voldoende licht geven voor deze toepassing en gemakkelijk te monteren zijn. Condarmatic heeft de armaturen voorzien van 230V stekkers en 5 meter bekabeling, zodat de scheepswerf de led verlichting direct kan gebruiken. Het personeel kan nu ’s ochtends op een veilige manier het ruim betreden en aanvangen met de werkzaamheden.

De Tetra-XS armaturen zijn te leveren in verschillende varianten, van 60 Watt tot zelfs 1500 Watt. Uitermate geschikt als terrein- en sportveldverlichting.

Toegepaste producten

Tetra-XS LED Terreinverlichting

Benieuwd wat Condarmatic kan betekenen voor uw terrein?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!