Project M.J. van Riel B.V.

Led werkplaatsverlichting

Condarmatic heeft voor M.J. van Riel B.V. het lichtplan, de led armaturen en de installatiematerialen voor twee werkplaatsen in Tilburg verzorgd.

Klant: M.J. van Riel B.V. te Tilburg 

Sector: Productie en Logistiek 

Toegepaste producten en diensten:

  • Sani-Bay IP65 HACCP led armatuur 150 Watt – 4000K

  • Lumestra Tri-proof plus IP65 led armaturen – 40 Watt – 4000K

  • Led installatiemateriaal
  • Lichtplan

  • Advies

M.J. van Riel B.V. is gespecialiseerd in “Industrial Movements” en beschikt daarvoor over een groot wagenpark met mobiele kranen, vrachtwagens en opleggers. Om het materieel in top conditie te houden beschikt M.J. van Riel over eigen werkplaatsen met technische dienst.

In de werkplaatsen hingen tl-lichtlijnen die aan vervanging toe waren. Daarnaast wensten ze ook de tl-armaturen in de inspectiekuilen te vervangen. M.J. van Riel zocht een snelle en professionele manier om de bestaande verlichting te vervangen voor led werkplaatsverlichting, zodat de werkplaats weer snel operationeel is en zij ook hier de CO2 uitstoot zouden kunnen beperken.

Condarmatic heeft het lichtplan, led armaturen en de installatiematerialen voor de werkplaatsen verzorgd. De technische dienst van het bedrijf heeft zo op een eenvoudige wijze zelf de installatie kunnen uitvoeren, waardoor de investeringskosten beperkt bleven.

Het aantal armaturen en het energieverbruik is door de installatie van de 150W Sani-Bay HACCP led armaturen meer dan gehalveerd Dit tezamen met de beperkt investeringskosten zorgt ervoor dat de terugverdientijd slechts 14 maanden is.

Een mooie bijdrage in de reductie van de CO2-uitstoot!

Toegepaste producten

Sani-Bay IP65 HACCP

Lumestra Tri-proof plus IP65

LED Installatiemateriaal

Benieuwd wat Condarmatic kan betekenen voor uw werkplaats?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!