Led verlichting voor productiehallen

Led verlichting voor productiehallen

Condarmatic heeft voor Van de Lande B.V. het lichtadvies, de led armaturen en led lichtlijnen geleverd en de installatie verzorgd voor diverse productiehallen.

Klant: Van de Lande B.V.

Sector: Productie en Logistiek 

Toegepaste producten en diensten:

  • ConPhact 3570 led lichtlijn – 35 Watt t/m 70 Watt – 4000K
  • Grenex led high bay – high performance – 150 Watt – 4000K

  • SLIM lichtlijnsysteem & Lumestra Tri-Proof Plus IP65 armaturen – 60 Watt – 4000K – Waterbestendig
  • Installatie
  • Lichtplannen en advies

Van de Lande B.V. is producent van een uitzonderlijk breed programma aan fittingen en armaturen uit PVC en PE. Meer dan 4500 artikelen worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd.

In diverse productiehallen hingen conventionele tl-armaturen en tl-lichtlijnen. De lichtsterkte van deze conventionele verlichting was onder het gewenste niveau voor de dagelijkse productie en onderhoudswerkzaamheden. Van de Lande B.V. zocht een efficiënte en professionele oplossing om de bestaande verlichting te vervangen voor energiezuinige led verlichting waarmee een ruim voldoende lichtsterkte gerealiseerd zou worden.

Condarmatic heeft het lichtvervangingsproject voor Van de Lande B.V. verzorgd. Bestaande uit een lichtadvies in combinatie met diverse lichtplannen en daarbij de levering van led armaturen en led lichtlijnen verzorgd tezamen met de installatiewerkzaamheden.

De lichtsterkte is door toepassing van deze led verlichting voor productiehallen met gemiddeld 50% toegenomen. En daarbij is een gemiddelde energiereductie behaald van ca. 40% ten opzichte van de oude verlichting.

Toegepaste producten

ConPhact 3570 led lichtlijn

Grenex Led High Bay High Performance

SLIM lichtlijnsysteem & Lumstra Tri-Proof Plus IP65

Benieuwd wat Condarmatic kan betekenen voor uw productiehal?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!