Led magazijnverlichting

Condarmatic heeft voor Jardin Netherlands B.V. het lichtplan en led armaturen voor de opslag- en productiehallen in Enschede verzorgd.

Klant: Jardin Netherlands B.V. te Enschede

Sector: Productie en Logistiek 

Toegepaste producten en diensten:

  • Sani-Bay IP65 HACCP led armatuur 100W, 150W en 200W

  • Lichtplan

  • Advies

Jardin Netherlands B.V., gespecialiseerd in de productie van kunststof producten, neemt met regelmaat armaturen van Condarmatic af. In de beginfase heeft Condarmatic een advies uitgebracht voor het type led magazijnverlichting dat het meest geschikt is voor de verschillende opslag- en productiehallen.

Wanneer een aantal van de bestaande conventionele Tl-armaturen uitvallen, vervangen zij deze met Condarmatic’s Sani-Bay armaturen van 100W, 150W of 200W. Door de hoge lichtopbrengst en brede stralingshoek van 180 graden, kunnen zij een groep Tl-armaturen vervangen door slechts enkele Sani-Bay armaturen.
Dit maakt een aanzienlijke verschil in de investerings-, installatie- en energiekosten.

De robuuste Sani-Bay armaturen zijn IP65, makkelijk te monteren, hebben een lange levensduur en voldoen aan de HACCP normen (voedselveiligheidssysteem).
Een perfect armatuur voor industriële- en voedselproducerende omgevingen waar hoge eisen aan de armaturen worden gesteld.

Toegepaste producten

Sani-Bay IP65 HACCP

Benieuwd wat Condarmatic kan betekenen voor uw magazijn?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!