Led terreinverlichting bij Alphabet Nederland B.V.

Led terreinverlichting

Condarmatic heeft voor Alphabet Nederland B.V. advies, led armaturen, installatiematerialen en de installatie voor het bedrijfsterrein in Breda verzorgd.

Klant: Alphabet Nederland B.V. te Breda

Sector: Onderwijs & Kantoren

Toegepaste producten en diensten:

  • Antaris I-Light led straatverlichting – 30W – 80W – 4000K

  • Globeon led parkverlichting – 30W – 3000K
  • Lumestra tri-proof plus IP65 led armaturen – 40 Watt – 4000K
  • Led modules – 20W – 4000K
  • Led installatiemateriaal
  • Installatie
  • Lichtplan

  • Advies

Alphabet Nederland B.V. is een toonaangevende autoleasemaatschappij in Europa en Australië.

Voor het bedrijfsterrein van de hoofdvestiging in Breda, heeft Condarmatic een advies uitgebracht voor het verlichten van het volledige terrein met led verlichting en vervolgens de led armaturen met installatiematerialen geleverd en geïnstalleerd. Daarbij is er voor gekozen om alle conventionele straatarmaturen, bol armaturen en tl-armaturen te vervangen voor compleet nieuwe led armaturen en de sokkel armaturen op een professionele wijzen te modificeren naar led verlichting.

De conventionele straat armaturen zijn vervangen door complete led straatarmaturen van het type Antaris I-Light. De armaturen zorgen voor een hogere lichtopbrengst op de parkeerplaats en garanderen een lange levensduur zonder onderhoud. Het vervangen van de gas-ontladingslampen m.b.v. een hoogwerker is hierdoor niet meer nodig.

Om de uitstraling met de conventionele bol armaturen te behouden, en toch de lichtopbrengst te verhogen en onderhoudswerkzaamheden te verlagen, zijn er complete bol armaturen in led variant geïnstalleerd. De nieuwe Globeon led parkverlichting is de moderne versie van de traditionele bol armaturen, maar dan in led uitvoering. Dit zorgt voor een modern en stijlvol uiterlijk rondom het terrein tegen een laag energieverbruik met een hoge en toch sfeervolle lichtopbrengst.

In de fietsenstalling zijn de tl-armaturen vervangen door de tl-vervangingsarmaturen “Lumestra Tri-proof Plus IP65”. Door het slimme ontwerp van de Lumestra’s is de montage op een eenvoudige en snelle wijze voldaan.

De tuinverlichting is door middel van led modules omgezet naar led verlichting, waardoor er weer ruim voldoende licht uit de sokkel armaturen komt en het vervangen van de lampen in de toekomst niet meer nodig is.

Het lichtrenovatie project resulteert op het gehele terrein voor een beter lichtbeeld, wat de veiligheid en algemene beveiligingsfactor verhoogt, een lagere energieverbruik en de onderhoudskosten voor het vervangen defecte lampen vallen weg.

Toegepaste producten

Antaris I-Light

Lumestra Tri-proof plus IP65

LED Installatiemateriaal

Globeon Led Parkverlichting

Led Modules

Benieuwd wat Condarmatic kan betekenen voor uw bedrijfsterrein?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!