Led verlichting voor bedrijfshallen

Duurzame led verlichting voor bedrijfshallen

Led verlichting voor bedrijfshallen

Het bedrijf verduurzamen, het staat bij alle bedrijven hoog op de prioriteitenlijst. Dat is niet gek, het wordt steeds noodzakelijker. Uiteraard vanwege de aangescherpte wetten en regels maar ook vanwege de hoge energierekening. Investeren is vaak noodzakelijk om een bedrijf te verduurzamen. Gelukkig zijn sommige investeringen dusdanig rendabel en duurzaam dat dit juist resulteert in enorme besparingen op de jaarlijkse energierekening. Duurzame led verlichting voor bedrijfshallen, productieruimtes, kantoren, terreinen en magazijnen is hier uiteraard een perfect voorbeeld van.

Led bedrijfshalverlichting

Heeft u een grote bedrijfshal of magazijn dat nog vol hangt met conventionele verlichting? Vervang deze verlichting voor duurzame led verlichting en bespaar aanzienlijk op energiekosten en onderhoud. De gemiddelde energiebesparing en CO2 reductie van led verlichting voor bedrijfshallen is 65%. Condarmatic maakt voor uw bedrijfshal graag een passende oplossing waarbij de terugverdientijd netjes in kaart kan worden gebracht.

Wist u dat goede led verlichting er ook voor zorgt dat het personeel in staat is om productiever te werken? Het zorgt voor een verbetering van de veiligheid en concentratie en verlaging van het ziekteverzuim. 

Daglichtsensoren en bewegingssensoren voor led verlichting

Ledverlichting is per definitie een energiebesparendere optie dan traditionele verlichting. Met het plaatsen van led verlichting bent u dus al heel goed op weg. Wilt u het nog duurzamer? Dan gaan we graag nog een stapje verder. Het gros van de led bedrijfshalverlichting kunnen wij namelijk ook uitvoeren met sensoren. Dit is er voordelig voor ruimtes van de bedrijfshal of het magazijn die niet voortdurend verlicht hoeven te zijn. De gevoeligheid van de sensor wordt geheel naar wens ingesteld. Het kiezen voor daglichtsensoren en bewegingssensoren zorgt dus voor een nog grotere energiebesparing.

Advies, levering en montage

Iedere bedrijfshal is anders en daarom heeft Condarmatic een breed assortiment led bedrijfshalverlichting. Variërend van een led lichtlijn in diverse types tot krachtige led high bays. Met dit assortiment verlichten wij uw productieruimte op een toekomstbestendige wijze. Om de ruimte goed in kaart te brengen maken we graag met u een afspraak op locatie. Vervolgens inventariseert Condarmatic welke armaturen passend zijn voor een goed verlichte, veilige en productieve werkomgeving. Dit advies inclusief uitgebreid lichtplan en berekening van de terugverdientijd is speciaal op uw bedrijfshal afgestemd conform de geldende normering. Condarmatic beschikt tevens over een montageteam. Is het uw voorkeur dat de led verlichting op locatie wordt gemonteerd, dan installeert Condarmatic deze graag voor u.

Interesse in een vrijblijvend advies en prijsopgave?
Neem dan gerust even contact met ons op.