Led verlichting voor kantoren

Led verlichting voor kantoren

Led panelen op kantoor, gelukkig zie je het inmiddels geregeld. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun oude, conventionele verlichting te vervangen voor duurzame led panelen. Natuurlijk wordt led verlichting veel gebruikt in de industrie. Zoals bijvoorbeeld in bedrijfshallen en magazijnen. Gelukkig wordt hierbij de led verlichting voor kantoren zeker niet overgeslagen. Led verlichting verbruikt namelijk een stuk minder energie dan TL buizen waardoor er een aanzienlijke besparing kan worden behaald op de energierekening. Daarnaast is led verlichting een stuk duurzamer waardoor er niet alleen wordt bespaard op de energierekening maar ook op de vervangingskosten. Een goede en duurzame keuze dus!

Wist je dat led verlichting voor kantoren veel rustiger is en niet flikkert? Hierdoor krijgen uw medewerkers minder snel last van hoofdpijn en/of vermoeide ogen.

Led kantoorverlichting

Onlangs heeft Condamatic een bedrijfspand in Tilburg voorzien van led kantoorverlichting. Hiervoor is gebruik gemaakt van een combinatie van Condarmatic’s EIA led panelen en Condarmatic’s Situla led downlighters.

Condarmatic’s EIA led panelen

De EIA led panelen zijn IP20, hebben een lichtopbrengst van ca. 130 lumen per Watt met de lichtkleur van 3000K / 4000K / 5000K / 6000K, gevoed door Tridonic led drivers. De hoge lichtopbrengst in combinatie met de geconcentreerde lichtspreiding maakt dit een uiterst efficiënt armatuur voor het verlichten van kantoren met een minimaal vermogen.

  • Geplaatst op de gehele begane vloer en eerste verdieping.

Condarmatic’s Situla led downlighters

De Situla led downlighters zijn IP44, hebben een lichtopbrengst van ca. 105 lumen per Watt met de lichtkleur van 3000K / 4000K / 5000K / 6000K. Het fraai design zorgt voor een mooie afwerking van uw plafond met een hoge en gelijkmatige lichtspreiding in de ruimte.

  • Geplaatst in alle toiletruimtes, de gang en de keuken.

Energielijst 2021 van RVO

De EIA led panelen en Situale led downlighters zijn voorzien van led’s conform de L90B50 50.000 uur criteria. Hierdoor zijn deze geschikt zijn voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) 2021. Dit betekent dat op de investering van deze armaturen + de arbeid voor de installatie van deze armaturen een extra bedrag kan worden afgetrokken van de fiscale winst van uw bedrijf. Het netto EIA-voordeel is ongeveer 11% van de investeringskosten. Voor meer informatie over deze regeling, adviseren we de energielijst 2021 van RVO door te nemen

Raadpleeg de Energielijst 2021

Kantoorverlichting led

Kantoorverlichting led

Heeft u interesse in led verlichting voor kantoren? Bent u benieuwd wat Condarmatic voor uw kantoor kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen heel graag langs bij u op kantoor om uw wensen te bespreken en te bekijken welke led panelen geschikt zijn voor het pand. Aan de hand van deze werkopname brengt Condarmatic een uitgebreid lichtplan, advies en vrijblijvende offerte uit. Indien deze naar wens is gaat het lichtrenovatieproject van start. De led armaturen en installatiemateriaal worden geprefabriceerd. Uiteraard zorgt Condarmatic voor een een goede communicatie zodat er altijd inzicht is in de planning van het project. Wenst u ook de montage uit te besteden? Dan verzorgt Condarmatic de volledige montage tegen een voordelige prijsstelling. U bent dan verzekerd van een compleet ontzorgd licht(renovatie)project.

Benieuwd welke mogelijkheden er met led verlichting voor uw kantoor zijn?
Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies.