Led paneel dat voldoet aan de EIA eisen

Led paneel dat voldoet aan de EIA eisen

Condarmatic is voortdurend bezig met productontwikkeling en heeft met haar nieuwe EIA led panelen wederom een nieuwe trend gezet. Deze led panelen hebben een ongekende lichtopbrengst van 130-135 lumen per Watt. Dit is uniek want een led paneel met een lichtopbrengst van 130-135 lumen per Watt vind je nog (bijna) nergens in Nederland. Met deze lichtopbrengst is dit een led paneel dat voldoet aan de EIA eisen. EIA staat voor Energie Investeringsaftrek en dit is een fiscale aftrekregeling waarbij, naast de afschrijving van de investeringen, een extra bedrag worden afgetrokken van de winst.

Meest duurzame led paneel

Naast dat dit led paneel voldoet aan de EIA subsidie eisen is het ook het meest duurzame led paneel. Het gebruik van kunststoffen en plastic is tot een absoluut minimum beperkt en de panelen zijn voor 97% recyclebaar. De huidige verlichting vervangen door led verlichting is natuurlijk altijd een duurzame keus maar met dit led paneel kan het bijna niet duurzamer.

Modulair led paneel

Daarnaast zijn dit de eerste panelen die, door middel van vervangbare componenten, modulair zijn opgebouwd. Voor de led lichtbronnen worden eenvoudig vervangbare led units toegepast die aan het einde van de levensduur eenvoudig, per unit, kunnen worden vervangen. Zo hoeft er dus niet gelijk een geheel armatuur vervangen te worden.

Vervangen van TL armaturen

De EIA panelen vervangen de TL armaturen in systeemplafonds. Deze led panelen worden onder andere toegepast in kantoren en leslokalen en zorgen uiteraard voor een substantiële reductie van het energieverbruik. Daarnaast heeft u, door de hoge lichtopbrengst, zeer waarschijnlijk ook minder armaturen nodig. Deze EIA modulaire led panelen zijn leverbaar in de design varianten: L-serie en S-serie.

Bij het design van dit armatuur is extra aandacht gegeven aan milieu, duurzaamheid, vervangbaarheid, lichtbeleving en budget.

Meer gedetailleerde informatie omtrent deze led panelen vindt u op onze productenpagina.