Energiezuinige led verlichting

Kostenbesparing

Hangt er in uw bedrijf op dit moment  nog geen energiezuinige led verlichting? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Het vervangen van de huidige verlichting door energiezuinige led verlichting geeft namelijk een aanzienlijke substantiële besparing. Wist u dat led een kostenbesparing van 50% – 70% oplevert op de huidige energiekosten voor de verlichting voor bijvoorbeeld het magazijn, het kantoorgebouw, de showroom of de werkplaats? Hiermee is led verlichting een duurzame investering die zichzelf terugverdient. Een goede investering voor het milieu maar zeker ook voor de portemonnee.

Uiteraard beschikt Condarmatic over de kennis om de kosten en het terugverdientermijn geheel voor uw bedrijf uit te rekenen en in kaart te brengen. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Langere levensduur en een lager energieverbruik

Het klinkt misschien direct als een flinke investering maar wij zien dit liever als een lange termijn investering. Voor led betaalt u op de lange termijn aanzienlijk minder door de langere levensduur en het lage energieverbruik. Daarbij zorgt led verlichting voor een veiligere situatie op de werkplaats en wordt de productiviteit van de werknemers verbeterd. Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt namelijk dat licht een grote invloed heeft op het welzijn van de mens en dier.

Energie investeringsaftrek subsidie

Daarnaast is er voor investeringen in led verlichting de E.I.A subsidie beschikbaar, oftewel de energie investeringsaftrek subsidie. Wanneer u investeert in led verlichting dan kunt u hiervoor in aanmerking komen. Hiermee kunt u een gemiddeld netto voordeel realiseren van 11%. Dit is dus zeker de moeite waard om uit te zoeken. Bent u benieuwd of uw bedrijf in aanmerking komt voor deze E.I.A. subsidie? Lees dan dit artikel uit onze kennisbank.

Benieuwd wat voor besparing led verlichting voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op. Condarmatic werkt graag een lichtplan en advies voor u uit.