Het ziet er geweldig uit!!

Jullie doen wat je afspreekt en meer. Super klantgericht. Blij dat we zaken hebben gedaan.

ervaring Condarmatic
Super klantgericht

Min of meer toevallig in aanraking gekomen met Condarmatic.

Vanaf het begin is sprake geweest van een prettige en kordate samenwerking.

Buiten een goed eindproduct heeft voor ons de flexibiliteit, de betrouwbaarheid en de communicatie de grootste indruk achtergelaten.

Condarmatic is zeker het aanbevelen waard als het gaat om een maatoplossing in LED verlichting!

ervaring Condarmatic
Het aanbevelen waard

Wij hebben de samenwerking met Condarmatic als zeer positief ervaren. We hebben meerdere partijen op gesprek gehad om de verlichting aan te passen. Sebastian kwam met het idee voor een bepaald armatuur waardoor wij met minder lampen méér licht hebben kunnen realiseren. Door de energiebesparing kunnen wij deze investering in slechts 14 maanden terugverdienen.

ervaring Condarmatic
Zeer positief

Zeer tevreden over de lampen van Condarmatic. Met de nieuwe energiezuinige LED-verlichting in ons magazijn ervaren wij absoluut een verbeterde verlichting en het energieverbruik is aanzienlijk verminderd. Een goede investering, een win-win situatie. Verder prettig contact gehad met Sebastian en een goede begeleiding tijdens ons project.

ervaring Condarmatic
Een hele verbetering

Na mijn eerste verzoek tot een offerte direct een hele prettige en vlotte communicatie ervaren. Na een goed, duidelijk advies en uitgebreid lichtplan het vertrouwen aan Condarmatic gegeven. Tijdens het hele proces goed overal van op de hoogte gehouden en ontzettend tevreden over het eindresultaat. Ik raad Condarmatic zeker aan!

ervaring Condarmatic
Een zeer prettige samenwerking

We wisten niet waar we moesten beginnen met het vervangen van de bestaande TL lichtlijnen. Condarmatic heeft het gehele vervangingsproject begeleid en daarbij prachtige led verlichting geleverd. Ga zo door!

ervaring Condarmatic
Prachtige led verlichting

Een mooi lichtplan opgesteld en goed advies gegeven. De nieuwe 150W Grenex lampen van Condarmatic maken een wereld van verschil, wat een licht!

ervaring Condarmatic
Goed advies, goede verlichting